Sommarkarameller

Det finns en del karameller som är goa att suga på nu när höstrusket ligger på...



Att vakna upp till morgonsol på Österlen...



...fundera på vad som är mest blått...cikorian eller himlen...



Chilla vid havet...



...att meditera till vågornas rullande brus...



njuta av lokalproducerat...även om det kostar 599 kr kg....med inställningen "becauce we're worth it!




...att ståndsmässigt äta stenugnsbakad Pizza i Slottsparken..



...lägga sig i diket och ta in bilden av fullmatadade sädesfält..närkontakt..



..höra historiska vingslag vid Arle Stenar .... Magiskt...

Näe...nu är väl karamellskålen full för idag - det får inte vara för mycket av det goda samtidigt, man måste ha lite på lager...och jag här välfyllda lager...för en lång och grå höst...


Drömställe



Så var vi då hemma igen, alla damerna som åkte till Toscana för att bo hos Cino, Anders och Kontrad på deras helt makalöst fina ställe, Ankhora i den lilla lilla  byn med omgivningar så man fick nypa sig i armen både en och två gånger för att inse att man upplevde live!







Huset från 1200-talet var i högsta grad charmerande, vi fyllde hela huset och kände oss som familjemedlemmar omedelbart. Anders och Cino är oerhört gästvänliga och personliga och som klippt och skurna för att driva det lilla hotellet.



Vi utforskade närområden i maklig takt. Matlagningskurs med Anders i underbaraste köket. Samling 16.00 och avslut runt 22-tiden och då var vi mer än mätta och belåtna!  Med bl.a Godaste Raviolin ever och underbara viner därtill.



Ja...ett riktigt drömställe och jag skulle vilja åka tillbaka så fort som möjligt. Nu börjar jakten på vit tryffel därnere och vem hade inte velat hitta en sådan guldklimp!! Det får bli nästa gång...får hålla till godo med en pytteliten burk, som självklart är MIL från originalet...men vad gör man inte!?



Klicka på bilden om du vill läsa mer om denna juvel i Toscana. Har du tur kanske dom har en restplats över till dig, innan dom börjar på nya äventyr i Åre till nästa säsong - kan redan nu förstå att det blir en succé!