Tjoho!!!

Undrar hur man sager det pa Thailandska....det blir ju hur som helst lite markligt med texten utan prickar over a och o.....om ni fattar vad jag menar.

Naval, har ar vi nu. pa Kata Beach och lokal tid 23.13. Vi kom i gar kvall vid 20.00 Da hade vi varit igang lange och var tamligen skittrotta. 32 graders varme slog i mot oss, det var lite skillnad pa vindarna pa Landvetter dagen innan, om man sager sa.....hotellet ar jattefint och rum och balkong likasa. Vi avrundade saklart resedagen med en sangfosare av Thaiwiskey....*gulp* det smakade smaksatt t-sprit , sedan sov vi som stockar !

En harlig frukost vid poolkanten. Personalen ar saaaa hjalpsamma och serviceinriktade. TOP (ni som forstar vad jag menar) Sedan var det stranden som gallde. Packade ihop vara saker och gick i samlad tropp, likt en stor skolklass. Helt sakert att vi syntes i var klart lysande vita kulor. Vadret var skyigt, men mycket varmt. 12 solsangar pa rad och sedan dom flesta i plurret - harligt! Vi smorde i oss i 30-40 i solskyddsfaktor, solen var inte pa klarbla himmel pa hela dagen, vi lag under parasoll  det t.o.m. kom  lite regn och anda ar vi flackvis blossande. Snacka om att solen tar genom moln.

Efter lite After Beach pa balkongen, sa var det en runda pa byn med sanslosa priser och en gattegod middag. Det ar verkligen billigt har.

Nej, nu vill kidsen in och chatta - aterkommer!

Halsningar fran hela semesterganget!!

dan före dan....

Nu har vi packat klart! Har varit duktig på att packa lite, tycker vi.....men det kommer naturligtvis visa sig att det var för mycket iallafall.....vädret här hemma idag, känns inte ett dugg svårt att skiljas från....Någon hade sagt till vänninan, att det minnsan regnade även Thailand - måste varit en Krösamaja - men jag tar hellre regn i värme - eller hur! Samla guldkorn!!!En dag kvar på jobbet - känner mig långt ifrån klar där, men det kommer att ordna sig såklart. Mina powernaps brukar göra susen..............hemma några timmar förhoppningsvis innan avgång, så att vi är på Landvetter i god tid, så vi kan skåla in stundande semestertider innan vi lyfterMMMMMMMM

Om det inte blir något mer bloggande från Sverige, så kanske jag kan semesterblogga lite framöver!!

Vi hörs!!

kände att det var dax att byta design...

....så här inför stundande semester!

Helgen har varit bra. Har inte gjort så mycket mer än rafsat runt i "sommarkläderna". Lagt fram lite av varje och tänker att ju mer vi har med oss, dessto mindre får vi med hem och det är väl fortfarande billigt att shoppa i Thailand - så vi satsar på minibagage!


Igår var det vackert väder och jag tänkte satsa på en "förefrukostpromenad", men tyvärr har jag skaffat mig en idrottsskada....Visst är det onödigt seriöst!! Men jag borde ha insett, att någon del av kroppen skulle få typ ångest av all motion den senaste tiden - skit - men det är bara att inse att "nygamlan" har blivit just det - "nygamlan".....det funkar inte riktigt som förr "ivala". Jag har känt ett par veckor att jag haft ont i hälen och det blir inte bättre utan snarare sämre varje gång jag pomenerar - så det är nog bara att slicka såren på semestern och ta nya tag när jag kommer hem. Får satsa på simning.....men lite deppigt är det faktiskt nu när jag kommit igång så bra.
image38
...uppryckning! Vem kan klaga!!! Det var ju guldkorn som gäller, låt se vad har hänt i helgen:

-rensat i barnens kläder och lämnat till glada kusiner!

-varit på kalas hos min syster. Dom hade fått så fint i "nya" vardagsrummet - Grattis!!

-min snälla mamma kom hem med tre (!) tvättade och manglade dukar - hon är en klippa!

-Matte var på väg att lämna tävlingen, men fick vara kvar! Tjoho!

-Maken var glad för en dag utan "måsten" och fick ägna sig åt att ordna med veden inför nästa vinter.....

Visst, se där - bara att samla ihop och lägga på lagret!

I morgon är det måndag och jag tror bestämt att den blir en fantastisk dag!

image39