Välfyllld vecka extra Allt!

Inte mycket till bloggande denna veckan och skulle jag skriva ner allt som hänt denna veckan, skulle det bli ett halvmeter långt inlägg...så jag låter bli.

Kan sammanfatta som så...det har inte varit en 5 dagars lång Räkmackeglidarvecka....Men jag väljer att ta med mig Guldkornen och glider lustfyllt in i Lördagen. Nu väntar sovmorgon, fortsätta med extreem home makeover och middagsbjudning hos goda vänner i nämnd ordning.

Nu kom jag på också...jag fick ju en utmärkelse härförleden av Norrländskan Mia en härlig bloggkompis låååångt uppåt landet!
Kreativ Blogger...jo man tackar! Så här nice skriver hon om mig:

....för att hon med sån glädje och entusiasm delar med sig av livet

Härligt!  och så skulle jag säga 7 intressanta saker om mig...låt se....hmmmm...och så kom jag att tänka på...att jag en gång tidigare fick i uppgift att säga 7 sanningar om mig...så varför uppfinna hjulet igen - jag häver över er följande, helt oumbärliga fakta om mig:

1. Skrattar gärna och högt...Humor är livets balsam!

2. Älskar laga mat....och äta den..börjar därför ett nytt liv varje måndag... 

3. Resa...gärna med ryggsäck med äventyret runt hörnet, men har med åldern fått upp finessen även med alla      bekvämligheter!

4. Engagerad....ibland kanske för engagerad för mitt eget bästa....

5. Skolmästare i kast med liten boll & pingis. Fd. Fotbollsspelare med högsta merit som div. 2 spelare...Har alltid varit en "fisk" i vatten, älskade märkestagning och har faktiskt tagit hela 4 Guldmagistrar....

6. Fortsätter i kategorin Specialare....Har hoppat Bungy Jump!!! Känn på den! Från DEN bron i Nya Zeeland....och det är jag på bilden - helt sanning!

7. Bonusmaterial : Har hälsat i hand med självaste Kungen...så nu är jag liksom lite tjenis med han...Ja...vad ska man säga...ha ha ha...är detta sån't som man kan kalla värdelöst vetande - troligen!
Håll till godo och om du läser detta...dela med dig av dina 7ups!

Nej...nu är det väl Fredag på övertid väl! Kan man ta ut kompledigt på sån' övertid...självklart, jag paxar för superduperöverkvalificerad komp i morgon bitti!!

Natti

Allvarligt talat....

Approå gårdagens sista mening i bloggen så...sa jag till mig själv i morse...att du...tänk dig för nu. Det är 10 grader kallt ute, j-t halt, inga gatljus, massor av bilar...ja massor och massor, men en del är det faktiskt.....och du kan bli narig och....Ja ja ja...sa jag...sluta tjata...jag lägger väl igen gluggarna en halvtimme till då...

Så började den dagen och det blev ingen vidare bra dag heller, sammanfattningsvis....så strävar jag efter att fokusera grymt på guldkornen....MEN jag ser framåt ... Nej...jag är inte bitter, men I've had better days...Men det är inte så farligt...relativt sett :) Men ibland är det skönt att klaga lite...kanske jag kan få lite uppmuntran :)

Natti