SOS - Nödbloggare i syberspace!

Helooooooooo!!

Tack för alla härliga meddelande på bloggsvararen!!! Fantastiskt, att ni är inne och kollar till hur det går här i "sjukstugan"...Ja, vår dator blev inlagd...har inte fått diagnostiken än!! Läskigt att vänta på besked....Nu har maken rafsat fram en lånedator från kontoret med mycket liten prestanda....så det tar evigheters evigheter att blogga runt, så det får bli ett livstecken från Nygamlan i allafall.

Kan meddela att foten ingen en 10-poängare .........än....! Lite bakslag....ev. infektion på g.....får domen i morgon kl. 08.00...det svider som ett brännsår just nu...verkar inte helt hälsosamt - eller? Hoppas naturligtvis på, att foten sitter kvar över natten och tar mig till distriktsköterskan för vidare utredning. Återbesök hos mannen i den vita rocken på tisdag......känner mig som en sån' där som är med i extreme make over, efter DEN skönhetsoperationen - dvs. svullen och mörbultad och svårt att inse att det så småningom kommer att se "normalt" ut......hmmmm....man hoppas ju.....på tv lyckas dom ju alltid......

Händelserik vecka på jobbet i alla hänseenden. Kan sammanfatta, att det känns mycket bra med fredag i sikte....och i morgon kära vänner - ÄR DET ALLSÅNGSKVÄLL OCH KLANG OCH JUBELFÖRESTÄLLNING med min kör!! Här finns ingen blygsamhet, jag tycker vi är superbra! Alla stämmor sitter inte 100% det ska erkännas, men med vår fantastiska ledare och alla positiva och glada körmedlemmar kommer det att bli bra - känner mig helt trygg i det och SÅÅÅÅÅ taggad! Hoppas naturligtvis på stor publik, hörde att det var ca 150 förköp igår! Vi har värsta programmet, ja jag måste bara visa:

Längtans samba
Wlk right in/When you're smiling/Happy Days
Si go afton/Hej vad det susar/Musik ska byggas utav glädje
Pass et medio
Song o Joy
Körtrall
My Heart will go on
Anthem
Nkembo/Malisoe
PAUS och fika + mingel
Quodlibet
Valspotpurri
Imagine
Those were the Days
Rock around the clock
ABBA-Medley
Hallelujah
Time for Farewell

6 av dessa är det allsång med publiken - jamän ni förstår väl??? Det blir ju värsta Allsång på Skansen  goes Kjell Lönnå!!!

He, he...som sagt ingen blygsamhet här inte. Så alla ni som läser detta och har möjlighet att ta er till Kanalgården  i morgon kväll - missa inte chansen :) Välkomna!!

Inte en bild jag har att erbjuda denna kväll....inget funkar....men jag hoppas texten sitter kvar.....Önskar er alla en Trevlig helg och en glittrande Fredag!