Vykort fran Paradiset

 

Hej alla!

Har kommer nagra Vykortsrader...ja utan prickar over vissa bokstaver...men ni kan nog klura ut vad jag skriver.

Det far bli en gammal Thaibild...har ingen egen dator med mig att fixa och trixa med...men jag kan saga att vi har det oforskamt bra. Typ 5 droppar regn kunde vi ana i forgar. Det ar dryga 30 grader i bade luft och hav. Luftfuktigheten ar inte lika pataglig den har gangen, vilket ar en fordel. Krabi - helt underbart!! Vilken fantastisk natur och nu efter regnperioden, ar allt sa frodigt gront att regnskogen ser ut som ett fyrverkeri av klorofyll!

Stranderna ar kritvita och vattnet turkost. Man skulle kunna tro att miljon ar redigerad i Photoshop, men det ar verkligheten! En ytterlighet jamfort med det vader vi akte ifran i tisdags....

Idag har vi en "chillardag" som ungdomarna sager...Poolliv, lite shoping och sa avslutas dagen sakert med en utsokt middag pa samma restaurang som vi hittade igar...sa lovely..precis vid strandkanten, sa man kan ata till ackompanjemang av vagornas brus....Som sagt, det gar ingen nod pa oss!!

I morgon ar det forsta advent...kanns markligt...men det klart vi ska tanda ljus!

Kram

 

 

Strax före...Ja ha...tiden gick så fort det sista, så igår hade vi fullt sjå att få ljuset att "brinna i kapp". Vi är nere på 20:e alltså måste vi ligga 3 dagar efter...mjaaa...det kändes så idag på jobbet iallafall. Men i strilande regn och tomma gator, kände jag mig nöjd ändå när jag gick mot bilen...jösses vilken fullträff att åka iväg just i detta vädret...Väskorna är så gott som klara...handbagage ses över med omsorg...stjärnan lyser i fönstret...så det är väl bara att lägga sig och sussa sig i semesterform...kom på idag...att om några dagar kan vi likna oss vid en Bounty...
brun utanpå och efter några pinfärska PinaColadas...ja då är vi hemma...var bara tvungen att köpa med en hem för att fira semesterfeelingen...

over and out...nästa rapport blir från pärödajsssss


Omformaterad hårddisk

Godmorgon!

Efter drygt 10 timmars sömn känns det som skallen är klarare....jag har drömt något kollosalt i natt. Jag tror hårddisken har omformaterat sig, sortera och rensat och det känns som knoppet lättat ett halvkilo....

Mina planer sedan länge, var egentligen att hela helgen skulle var tom i agendan, men ett lappkast gjorde att jag fick köra bilen full av grabbar till 3 timmars träning i distriktslaget....inga problem, men det var inte i hemmahallen precis....vi fick gå upp 06.00 på lördag morgon och köra 1.5 timme för att nå målet - Grundsund...så 3 timmar i bilen blev det och så seriematach på det när vi kom hem - så i går körde vi en 12-timmarsbandy :)

Grundsund...sa mamma...är det inte där dom spelar in Saltön?? Ingen aning, sa jag...vet ni? Gulligt litet samhälle som jag gärna återkommer tilll i sommartid - och nu hittar jag vägen om ni vill ha personlig GPS!

Så nu ska vi packa lilla väskan, inte så mycket som man tar med....lilla adventslådan ska plockas fram ha ha ha...nej den ska inte ner i väskan....men lite jul i stugan vill vi ha när vi kommer hem :)

På tal om överhettad hjärna, så hittade jag den här....skitbra tips!!! ha ha ha ha någon mer än jag som känner igen sig??