Hemma hos oss....

Helgens gråväder är väl ingen höjdare men ger tid till att ge sig på tvätthögarna som vid detta laget växt såpass, att dom var i nivå med snövallarna....alltså det är inte roligt....Fulltecknad vecka och även föregående helg...det ger enorm växtkraft till just dom högarna!

Nu är dom smutsiga drivorna borta och har istället börjat bygga upp sig på annat håll....nu ska man ta vara på det nytvättade men det går iallafall lättare....Det är en evighetsmaskin detta med hushållssysslor...Egentligen var helgen vigd till projekt renovering, men snö kom emellan även där. Det blev skottning av några tak igen. Den här vintern har det lagts mången timme på snöskottning och vedhantering.

Sportlovsstart i morgon och jag har tagit Husmorssemester i två dagar. Ska vara Bullmamma och fortsätta komma i kapp med hemmet, ska bli riktigt skönt.

Mitt lördagsgodis står sig än...en titt på den mellan varven...så får man en energikick igen...hej å hå...bara att gno på...

Sweet Dreams

Musikfoto hos Rajson
Tema: 80-tal


1983...Vi hade gått in i ett nytt decenium, jag hade flyttat till min första lägenhet....Måndagsbörsen med Jonas Hallberg...jag kommer ihåg hur jag blev helt blown away av den här  låten, duon och hela stilen!


Samma år var jag och en väninna till London...det var premiär på nya häftiga Hippodrome Night Club....synthmusiken dånade i högtalarna och laserstrålar skar genom luften. Det var ruggigt stort och som 20 årig lantis så kände jag mig nog ganska lost i miljön, men det är ett häftigt minne....

Eurythmics, Soft Sell, Blondie, Duran Duran, Simple Minds, Human League....listan kan göras lååååång....men Eurythmics var mina stjärnor och jag har all vinyl som släpptes under dom åren..

Foto.....ja...det enda jag kom på var dotterns Discokula....Presentmakare

Tänk så roligt att kunna köpa doppresent av hantverkare i byn. Duktiga HemtrevnadsMarie har målat den här på beställning till dopdagen. Skrinet blev så uppskattat och beundrat. Jag är säker på att Tilde kommer ha glädje av det i många år.
"Tänk när du döptes....då var det rekordmycket snö"....det blir en stående kommentar om vintern och Tildes dopdag 2010...Skuffe snö...heter det i Norge fick jag lära mig på Facebook häromdagen när jag fick meddelande från min norska vän....Nu vill jag inte skuffe mer snö på ett tag, jag vill börja tapetsera! Nu ligger tapeten här och väntar på att komma i lodrätt läge! Den är såååå fin....längtar...Kanske vi får lite tid till helgen? You never know....