Marmeladmorsan sjunger upp sig

Dra på trissor - i morgon är det höststart på kören! Har trimmat pipan lite extra inför premiären. Började i lördags, då oväntat bra trubadur med värsta bästa reportoaren fick mitt bord med glada kvinns att sjunga för fulla halsar!
Tänk så otroligt bra det är för klangen med räkor och vin!!! Har ni märkt det???

Idag har jag varit på sjukhuset igen för massor av nya provtagningar och får inte svar på dessa på ett par veckor....men iallafall...på vägen hem nu i eftermiddag så var det grått och regnigt och jag blev såååååå trött, att jag svängde in på en P-ficka och tog en powernap på 10 minuter, detta fantastiska påfund.........jag är som Skalman...stänger av bilen, lutar mig tillbaka...blundar...snark...försvinner in i drömmarnas värld....ZZZzzzzzz...och så - BOJNK - öppnar gluggarna och känner mig pigg! Startar bilen och drar iväg och sätter på radion, precis lagom till dessa sjönsjungande Donnor och skruvar upp volymen i botten, känner hur basen fladdrar i byxbenet och tar i så jag tangerar donnornas långa toner i värsta crecendot!! Jag är redo för höststart med kören - helt klart!!

Nåt' som inte var lika roligt, det var vägen ner till sjukan. Jag har inte flyt med bilar just nu......jag hade överlistat krångelbilen, varit förutseende och noggrant kollat upp dagens väderprognos. Inte invaggades jag i falska förhoppningar om sol, trots att förmiddagen glänste i solstrålar från blå himmel....för precis som utlovats kom grådasket till lunch och efter  knappt halva resan kom regnet - Ha ha tänkte jag och sätte förnöjsamt på vindrutetorkarna på makens "jobbarbil".....men så ringde telefonen...ett jobbsamtal....och så hände det som jag tjatar på min man ideligen att han måste passa sig för.......jag missade skylten för.....vad tror ni.....KAMERA!!!! och lagom till jag avslutar samtalet - tack å hej - lägger ner telefonen mellan sätena, tittar upp..sen händer allt på en tiondelssekund...ser kameran...säger FAAAN...tittar på hastighetsmätaren 90+....FLASH...bländad!!!!!  Undrar hur jag ser ut på det fotot??? Skit! Ett foto som kommer kosta tusenlappar...Skit igen!!!!

Ja ja....bara att bryta i hop och komma igen....köpte mig en tidning i kaffeterian på Sjukan och trodde dom gjort ett repotage om mig...Lady Marmelade....men det visade sig att jag varit förutseende och är väldigt inne utan att veta om det tydligen...ha ha ha....där går att läsa att Caffe Latte är såååååååå 2008 nu är det Thébjudningar som gäller....Jamän alltså, om ni frågar oss på Foxhill så är vi såååååååå 2009!!!

Nu ska jag fluffa till mig i Soffhörnan, tända alla mysljus och fortsätta att läsa hur fantastisk hösten är....som donnorna sjunger....It's raining...It's poring...No sunshine....Men så drar dom på och då blir det drag!!! Testa...volymen i botten och sjung med...kanske ni känner fladdret i byxbenet...då är ni sååååååå Lajsan en måndag kväll påDubbelt upp...

...hade varit bra nu....alltså av söndagar. En ny söndag i morgon....det hade var't nåt det...Jösses så snabbt det blev höstväder. Hällregn på fredag och ostadigt är väl det minsta man kan säga om gårdagen...sol & regn växelvis och ibland både och! Inneväder mestadels, så det blev några fler burkar till samlingen "Konserverad Sommar".För övrigt har jag lagt ner bra många timmar att klura ut reserutt och boende inför kommande Thailandsresa och nu börjar det ta form....känns....ja det känns Mmmmmmmm!!!! Typ 3 måndader kvar....Nu ska vi läsa på och vara väl förberedda, så första studieperioden får bli Krabis övärld. Helt ok att ha som läxa tycker både stora och små....

Najs

...säger två 12 åringar som står i köket och gör microkola och laddar för film och mys i "Rosa rummet". Själv gör jag inte många knop ikväll...det är då heeeeeelt säkert!!! Som det känns nu, kommer det bli en tidig kväll...i soffan...helt utslagen...

Alltså är det inte så tyyyyypiskt. Idag jobbade jag på annan ort....handlade på lunchen för att jag skulle slippa trängsel, irritation och spara tid på eftermiddagen...vad händer????? Spöregn och då menar jag verkligen SPÖREGN när jag ska åka hem, dessutom i tid!! Hur ofta händer det *sarkastiskt ansiktsuttryck*.....JO vindrutetorkarna fungerar inte!!!!!!

Blir jag glad...rycker jag på axlarna och säger: Inga problem, regnvatten är bra för hyn, jag går dom 3.5 milen hem med två knökfulla matkassar, en handväska (full av vaddå???Väger iallafall bly!) Samt en fet mapp med jobbpapper!

Nej, jag kände mig osäker på den promenaden och liftade med kollega.....Så nu står bileländet kvar på torget på annan ort och fattas bara att någon humorstinn sabbotör ger sig hän bilen, som just nu är lättsåld!!! Intresserad - någon? Finns att hämta mot beskrivning och utan fungerande vindrutetorkare och det regnar fortarande som Bautaspö...för upplysnings skull....herregud...känns som översvämningsläge igen...

Nej, nu skiter jag i detta och ställer in gps:en på Soffan!

Trevlig kväll på er...ni som har fungerande bil på hemmaplan............