en förmiddag i Sibernik

I den lilla staden med den lilla fantastiska katedralen från 1400-talet där gick vi en förmiddag på marknaden. Solen värmde gott och väl 30 grader, då är det lätt att leva..Vi botaniserade i allehanda solmogna frukter och grönsaker.Massor av folk och härlig stämning. En sväng hos charkuteriet, ostaffären, bagaren och så till vinkällaren.Innan bussen gick åter till hotellet blev det en espresso på en trattoria bland gränderna i den gamla staden....

Väl hemma igen, blev det en underbar lunch vid poolen av våra fynd. Pinjeträden vajade lätt i havsbrisen och havet glittrade...jag kan känna värmen och lukten av träden i skrivande stund - så underbart...

Kroatien är underbart!


Relaxlördag

Veckan som gått har varit intensiv och verkligen fulltecknad från morgon till kväll, trodde därför att jag skulle ha en ordentlig sovmorgon idag, men som vanligt vaknar jag av "Ring så spelar vi" per automatik.

Men denna dag har varit lugn och behaglig med allmänt pyssel och en sväng till hallen och kollat på match och träffat härligt glada likasinnade d.v.s. Innebandyföräldrar.

Efter en LightSpatimme med hårinpackning och fotbad så nu ska jag pudra upp festmakeupen och ta på mig "finkläder" gå till grannar och njuta av en tokgod och trevlig middag. Vilken härlig lördag!

För en vecka sedanTidig morgon, allt är stilla. Jag och en av mina systrar tassar ner till frukostbuffén och hämtar söt vattenmelon, packar ner glas och en flaska bubblor och tar med oss 11 släktingar till ner till piren. Dukar upp och gör oss redo innan en annan syster med familj sakta kommer ner till oss andra på stranden...där sjunger vi för full hals i den ljumma morgonbrisen för vår 40-åring. Behöver jag säga att bubblorna smakade extra bra denna morgon!

Blå dagar med överraskningar, sol och bad....tänk att det bara är en vecka sedan...så långt i från men ändå så nära..