Tänk vad man kan få vara med om!

Sikta mot stjärnorna, så kanske du i alla fall hamnar bland trädtopparna....lyder rubriken på en blogg, vars författare har lämnat en kommentar i min blogg om en tävling.......!!!  jag blev ju supernyfiken och vad får jag se!!! Priset till ni vet......"och vinnaren är!!!!!" Jag menar, ser ni bilden igen - vad kan väl passa bättre än dom här ;)


Alltså, mig i dessa fantasktiska skapelser kommer ju bli ett minne för livet,både för mig själv och andra! Vi snackar verkligen Nygamlajag - det luktar 80-talsnostalgi igen.......om jag vinner dom och om jag når mitt mål, så banne mig, ska jag ställa dom på hedersplats i bokhyllan som värsta trofén!!
Så självklart Maria - jag är gärna med i din tävling!!
Kolla in Marias blogg http://www.mariavuitton.blogg.se  men jag hoppas inte ni vinner ;)

....och vinnaren är............

För er som inte följt min story, läs under just den rubriken, så förstår ni vad jag menar...

Jag är rörd.....

....över allt stöd jag fått av er därute! Bloggen var verkligen räddningen den här gången. Hade jag inte blottat mig så totalt inför "församlingen", hade jag garanterat fått ett skåpråttsanfall av rigorösa mått på måndag kväll.....I går kväll kändes det mycket bättre och i dag har det flytit på i gammal god NJanda :)
 
Ska erkännas att jag har känt mig aningen mer trött denna veckan, vad det nu kan bero på. Första veckornas glädjerus har kanske dalat en smula, men jag hoppas naturligtvis på en ny dos av viktminskningsruset endera dan'!

Senaste nytt inför stundande semester: Idag fyllde jag på med ytterligare en spruta i varje arm  - polio och stelkramp. Familjen har nu tagit medicamenter för priset av  en utlandsresa för en pers vid detta laget......hmmm...Har inte hämtat ut dom nya passen ännu och så en sväng till optikern för nya linser, så man kan glassa runt i schyssta solbrillor. Whops, nu hoppade den där bilden fram i huvudet, ni vet lite lagom solbränd, fluffigt hår, solbrillor på, mysig strandbar, looooong drink, blått hav, vit sand........kan ni se bilden?

Yes, nu har det hänt! Min nya ögonmask var fantastisk och jag kände mig så EGO! Kvällen har varit skönt avslappnad med inslag av lite tvätt och organisation av innehåll i en nyinköpt byrå i badrummet - det blev såååå fint. Skönt att samtidigt rensa bort gammalt och nött.  Har kollat in lite TV också. När jag inte får äta vad som helst, så dras man lätt till att läsa recept.....knasigt, men så fungerar jag. Så kvällens TVprogram, blev såklart Årets Kock.

Nej, i morgon är det visst sista dagen på den här månaden, så det är väl hög tid att logga in på banken......och då är det en månad sedan vi skålade i skumpa, bara 11 måndader kvar tills vi är inne i julruschen igen :)

Solong!

bara att bryta ihop och komma igen....

Förbannat!! Jag har hamnat i en svacka!! ok, ok, ok, jag vet egentligen att sån't sker och t.o.m sägs vara normalt, MEN det tror jag bara är rappakalja för att vi tjockisar inte ska få en nära döden upplevelse när vågen inte visar på minus utan plus - ja ni läser rätt -PLUS!!!! Jamen va' f-n, jag tyckte jag skötte mig exemplariskt i helgen. När andra smaskade och åt ljuvlig choklad, drack flera vinglas, likör och.....ja ni vet helt normala intag i goda vänners sällskap, så valde jag med omsorg min meny. Mc Donalds med dottern på lördag - sallad utan bröd!! Thaimaten var superb, heller inga problem att äta "på mitt sätt", 1,5 timmes promenad i värsta solskenet och fågelsång på söndag förmiddag.....middag på stan' efter skön shoppingrunda - och lyssna på denna: "jag vill ha tre coloresalladen utan pasta" och så visar vågaset på PLUS!!!......3 hg.......och jag tog av mig örhängen, ringar, you name it! Jag kan säga, att måndagen var jag down, kom inte hem förrän vid 19 tiden och slocknade redan vid 10 tiden. Sov inte ens i närheten av bra.....var det jag som sa att det sitter i skallen......Har inte ens en fullmåne att skälla på....dubbelsuck....

Ny dag och jag biter ihop! Har gnott på som vanligt. Sköter mig med maten och har gått min kvällspromenad på 50 minuter. Om 30 dagar sitter jag i Thailand och väger 6 kg mindre än idag - ta mig tusan!

Kan iallafall glädja mig åt, att i morgon mina vänner, så kör jag en äkta "liggapåsängenraktutmedögonmask" ritual - jag hittade en ögonmask i lördags. Håll i hatten: En i rosa fuskpäls och med texten "sleeping bitch" ha, ha, ha, hur bra kommer inte jag att må i den!!! Känner nya energier komma farande redan nu, blotta tanken.....ha, ha, ha

Tillfällig looser, men på't igen bara!