Nya tider
Jag befinner mig i ett behagligt läge...två arbetsdagar kvar till semester - igen! Väldigt längesedan jag hade delad semester och med årets upplägg tycker jag det varit hur bra som helst.

Första perioden i Grekland runt Midsommar gjorde mig fulladdad med solenergi. Jag har försökt att hålla kvar semesterkänslan med att fylla fritiden med trevligt umgänge, festligheter, goda grillkvällar, skogspromenader och annat smått och gott och nu när tre nya veckor väntar runt hörnet, så är jag liksom beredd :)

Nya tider - nya upplevelser!

oj...det är visst två månader sedan...

...men det dröjer nog innan det blir uppdateringar här, så jag lägger ut en Pausbild så länge. En bild från underbara Kreta där vi tillbringade Midsommar och så där en 13 dagar till. En dryg vecka kvar till ny semesterperiod tar vid och nya äventyr väntar.

Väljer att tänka på att sommaren varat sedan Påsk...ni vet slutet av april när det var så ljuvligt, alltså tre månader sommar så här långt, ja en annan regndag också ;) Ingen idé att älta vädret, det blir ju ändå som det blir och lika bra att göra det bästa av det och så en hel månad kvar av sommaren  - minst! Nu känns det väl bättre?!

Fortsatt trevlig sommar på er!