Tillbakablick
Fick i uppgift att ta fram lite "användbara" sommarbilder idag, så här sitter jag och suktar över att sommaren kom och gick med en himla fart! Nyss var det dagarna innan Midsommar och oändligt låång semester i antågande...och poff så har det gått ett kvartal och så inser man, att efter kommande kvartal har vi passerat Lucia....Hmmm..bra att reflektera på dagarna som gått SAMT leva i nuet, inte helt enkelt men jag antar att det kan översättas med "slöseri på livet" att inte göra det...right?

Jaha...och så tänkte jag ladda upp ett helt Sommarbatteri med foto...men det fungerar inte tyvärr, en annan dag kanske...nu ska jag reflektera mig ner i tvättstugan...

Man kan undra...

...hur kan plötsligt en snart 40 år gammal låt bara ploppa upp en helt vanlig måndag i september...jag har ingen förklaring faktiskt - den bara kom ute på promenaden! Tänk om den finns på YouTube...jojomänsan - den fanns...nostalgitripp. Jag var 10 år, spelade de väl använda kassettbanden om och om igen...Tioitopp...Starlet....Tiffany..någon nickar säkert igenkännande...Alltså, kolla in kläderna, håret och dansmovsen :)...eller den här....mmmm....ska leta vidare på Spotify och fylla min kväll med 10cc, Elo, Mott The hoople, Bowie, In the middel of the road...eller...hör här...knaster från skivspelaren...halleluja!...å du... den här då...min kusin S...om du läser detta....kommer du ihåg den skivan!?Jag sjunger vidare här jag...detta blir en otippad 70-tals kväll hos mig. Så den kan bli efter en höstpromenad och måndagsmiddag med falukorv :)

Feng Shui & YogaHäpp!

Då har jag varit på mitt först Yoga pass och är såklart helsåld. Här doftar eteriska oljor och spelas orientalisk musik, medan en stor kopp thé avnjutes så här strax innan sängdax....

Så nu är jag redo för en stycke ledig fredag!!! En traditionell städarfredag ska det minsann bli. Här ska putsas och fejas så Feng Shui får ett ansikte! Jag började med blommor...ha ha ha...jo men då kan jag ju glädjas åt rosor och lavendel tills jag är färdig med resten :) Jag har köpt mig två nya skåp av HemtrevnadsMari vilket resulterade i totalrokad av två andra skåp och en byrå....och där fanns ju en del att plocka ur...oh my god...

Som vanligt är jag  inne på att undrens tid inte är förbi, utan att huset blir ultrafräsch rakt i genom - dream on - men det känns som det var ett tag sedan det fick sig en genomkörare, det är inte mycket med städet under sommartid här ...finns inte på priolistan då...och det MÄRKS!

Ja, ja....det blir bra...och som grädde på det berömda moset, så ska jag belöna mig själv och åka till Karlstad med mina kära symötesladies, hälsa på en emigrant som nyss lämnat lantlivet mot stadspuls....hon meddelade igår, att hon på väg på cykel från Apoteket insåg att Stadt serverade kalla öl på solig terass...så varför inte stanna och inta en sådan frestande pilsner - sagt och gjort :) Underbart tilltag Chris!!

Jo...vart var jag...jo vi ska dit upp hela glada gänget...känner på mig att det blir god mat, fantastiskt umgänge och drivor av gapskratt! Det är också kvällen då vi ska bestämma Grand Tour 2011!!! Kan tänka mig att vi har en handfull guldförslag att välja på!!

Ja...och sedan åter hem i sena kvällen, för att vakna upp i mit UltraFräscha hem...ha ha ha...och så ska jag förbereda en 5 rätters...Italian style...för på lördagkväll blir  det huset fullt av gäster - så trevligt!!