oj, oj, oj.......

.....vilket bröllop, vilken dag, vilken kväll, vilken natt.......Det tar nog några dagar att smälta detta. Jag kunde betalt stora summor pengar, för att få varit ledig från jobbet idag.......det kostar på att vara på "töpp"!

Italienskinspererad mat, men inte kunde vi tro att vi också skulle få Medelhavsväder!! För att inte säga rent Tropiskt väder! Det blev verkligen hur bra som helst. Brudparet strålade i kapp - så vackra. Lilla N - brudparets dotter, dryga 2 år sprang omgkring i gammelmormors flickklänning från sekelskiftet, i ett tyg med samma rosa färg som i pionerna i brudbuketten....inte ett öga var torrt.....Fondväggen bakom brudparet, en kohage med några betande kor och  en några veckor gammal kalv och så sjön som glittrade i solen. Där var det verkligen ett ögonblick att klistra in "i det inre fotoalbummet". Solisterna var strålande och med ackompanjemang av ett proffs.

Det har varit en del pyssel att ställa till med fest för 100 gäster, meeeen så roligt (nåja, igår var det väl sådär  lagom roligt att röja i 35 grader och efter tre timmars sömn, smällar man får ta......) Det har varit fullt med folk i stugan flera dagar före och även i går. Så jag vill här ge ett STORT TACK till alla som läser bloggen och som varit med om att göra denna helgen till ett fantastiskt minne för hela vår familj - Tusen tack!  Tack också till alla som hade hittat på så mycke' roliga sånger, sketcher och annat vansinnigt roligt! Tack till värdparet som var briljanta!

Jag hann inte med att fota så mycket själv. Vi hade en fotograf närvarande hela dagen/natten så fler bilder kommer. Men jag kan i alla fall bjuda på lite bilder som jag hann med på förmiddagen, när vi "piffade" det sista.....

Altare och bänkar väntar på brudparet och församlingen....4 timmar kvar...duka klart i partytälet......Blomsterarren hade vi gjort kvällen innan, var rädd dom skulle storkna i värmen, men det gick bra. Ett murgrönablad i varje serviett och en handmålad sten till placeringskort  - piffigt eller hur :) Där kände vi oss lite Ernstiga ;)


På logen råder lugnet före stormen....här blir det uppträdande och disco hela natten lång. Discjockeyn håller till på "andra" etage. Han har varit med här förr och älskar att spela på vår loge. Han spelar så länge någon finns på logen, så även denna natt, tror han knäppte av strömbrytaren runt 05.30.....Kareokeen var väl utnyttjad, tänk vad många "sikta mot stjärnorna" det finns efter lite förstärkning..... ;)

"hemlighuset" fick lite extralyktor och blommor, dagen till ära


Ja, där fick ni lite "före" bilder. Nu ska jag ta mig ett glas vin och sätta mig och njuta av den ljumma sommarkvällen. Det är verkligen tid för att njuta nu - så plocka fram en Ferdinand, bara sitta och lukta på blommorna.......mmm
Super Duper!!!!!!

Helt i min smak! En kanonfilm och Meryl är ju bara för bra! Man blir verkligen sugen på att repa in några moves inför helgens festiligheter.......


...så nu ska jag tvinga mig i säng, fast hela huvudet är fullt av ABBA...det blir nog lätt....

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Sommar i Grebbestad

Ja, då är det då en vecka sedan vi packade in oss i bilen och drog mot västkusten. Vi har ca 1 timmes resväg, vilket var lagom denna något sega dag. Rockenrollbruden var lite låg.......Nåja, piggnade till ordentligt när vi fick vår stuga med bästa läget! Vilken tur!! Utsikten från altanen var inte att kaga på!Vädret var ok men ingen högsommarvärme direkt....fick sola med tröja och invirad i täcke så någon förbättring av solbrännan blev det inte. Vi hade sköna lata dagar med mycket läsande, minigolf, bryggflanerande och god mat.
Gick på Diggeloo som faktiskt var jättebra, över min förväntan och vår 11 åring var salig. Fick vara Groupiemamma efter konserten och vänta in celibriteterna, vad gör man inte för sina barn???? På andra sidan stängslet fick min flicka en pratstund med Linda, Nanna och Måns med autografer och fotografering. Gissa om hon var nöjd när vi knallade hem i den kyliga sommarnatten.Grebbestad är lagom stort och flanera på bryggan på kvällen är alltid mysigt. Lukten från hav, kolla in båtar och besöka små mysiga butiker...... Räkorna på Grebys är ljuvliga. Där kan man sitta i timmar och njuta av skaldjur och ett, två....glas vitt.....

Det var en vecka fullproppad med Ferdinands kan man säga!  På vägen hem tog vi svängen om Strömstad och hälsade på goda vänner. Några timmar på stranden och sedan blev vi bjudna på middag på campingen - tack M &P för god mat och trevligt sällskap.

Ja, nu är det grande finale i dag på sommarsemester'n. I morgon börjar jag jobba igen. Regnar som attan ute. En dag som gjord för bröllopsbestyr. Ska baka pajskal och frysa inför festen, göra placeringskort, se över familjens kläder så allt är i sin ordning.....ja, det finns alltid att pyssla med. Och i kväll ska vi gå på Mamma Mia!
Vad ska ni göra idag?