Kalla vindar

Solen skiner i dag också, men hu så kallt. Det ryktas om vårvärme till nästa helg, så trädgårdsmöblen får stanna inne en vecka till.

Var och en pysslar med sitt idag. En lugn dag....sköna söndag helt enklelt. Eftersom vi är igång med lite renoveringsprojekt, handlar det för min del mycket om att rensa, slänga och stuva om. Väldigt skönt att bli av med gammal bråte - så med vindens hjälp så seglar Feng Shui runt som en virvelvind på sina ställen nu!

Vi går in i april månad, min födelsemånad och kanske är det därför som den känns speciell. Eftersom jag är en färglad person, dvs omger mig med mycket färg - så trivs jag särskilt bra denna månad. Min franska tupp pryder sin plats året om - men får en än mer framträdande plats så här års och just nu håller han mig sällskap i fönstret just här vid skrivbordet där jag sitter och knapprar på datorn. Visst är han fin! Jag hittade honom i en liten, liten affär i Normandie med den sötaste av affärsinnehavare, en liten vacker kvinna som klippt och skuren för sin lilla affär. Så tycker jag en souvernir ska vara...ett inköp som bär med sig ett härligt minne och ett föremål man verkligen tycker om.Hörde på Ernst på MorgonTV igår, där han pratade om våra sinnen och hur dom påverkas av färger. Gult förknippas med sol och energi och vad kan passa bättre som bordsdekoration första dagen på nya "Sommartiden" än en liten Påsklilja.Grönt är såklart också en färg vi längtar intensivt efter nu. Men nu går det undan, svanar och tranor har anlänt och färgpaletten kommer att komma i nyanser av grönt snabbare än vad vi tror...så är det varje år..Godagar...Vi har varit på resande fot...min dotter och jag. Sovmorgon på hotel, shoppat, restaurangbesök....Fredagsmys med Romeo & Julia på Göta Lejon och så fick vi känna hur våren kom till stan i går. Uteserveringarna var knöfulla med gäster & Filtar :) Takdropp i gamla stan (efter fredagens snöfall), där vi även sökte oss till kullerstenen utan trängsel, för som vanligt en lördag, var det många som flanerade längs Västerlånggatan. Såg en och annan kändis, stötte helt otippat ihop med kär gammal vän...ja jösses så trevligt!

Fredagens teaterbesök var verkligen en fullträff! Hade faktiskt inte så mycket koll på denna föreställning, men hört från flera håll att den skulle vara väldigt bra och det är bara att hålla med! Musiken var så otippad och så himla bra!! Stora hits genom decenier, omarrangerade till miljön och story - perfekt. Magiska dansnummer och mycket bra skådespelare & dansare. Måns sjunger som en gud och dansar fantastiskt. För att vara första gången han agerar serriöst på en teaterscen, måste man beundra honom...och det gjorde Marie också...ni vet hon Serneholt..som satt precis bakom oss och klappade vilt :) Ja, det var nog inte bara vi som kunde suttit kvar och kollat hela föreställningen om igen, för att ta in alla kostymer, dansnummer och så storyn...en klassiker som håller i alla tider...

FILKMKLIPP HÄR! - OCH HÄR.... OCH DÄR vi fick så klart inte filma eller fotografer och eftersom vi satt på rad 4 i mitten, var det inte lätt att smyga heller :)Ja, vi har verkligen haft några toppendagar i stan' tillsammans - kvalitétstid på hög nivå...när vi sakta knallade mot centralen igår eftermiddag från Kungsholmen...glänste Rådhuset i solen - som vanligt känner man...vi vill snart tillbaka!