Märkligt sammanträffande...

Ni som varit inne hos mig tidigare idag, har ju fått lite Aussi flashbacks från mig. I en kommentar, fick jag veta att just Australien varit med på "På Spåret" igår....ja här är det ju dans som gäller på fredag kvällar.....

...så jag var ju tvungen att gå in på svt.se och kolla avsnittet....då visar det sig att det handlade just om Brisbane...där vi landade i Australien lagom till Julen -91...första och enda gången jag har varit en rejäl Partypingla på Julafton....Ytterligare ett sammanträffande....jag fikade på samma ställe som Björn Hellberg i Melbourne i samband med Australian Open, där jag hade sånt' flyt, att jag fick tag på en biljett inte långt från Centercourt ....ja jösses vilka minnen.....det är fantastiskt vad Bloggen kan "ställa till med"..

Dagen har varit makalöst bra...har förberett middagar inför veckan (!), nu börjar ju vardagspusslet för Annelajsan igen...jag har tagit mig an tvättstugan en stund...fortsatt på projekt "måla gammal Skänk"...en långpromenad i grådasket, men så skönt!

Nu ska jag "Spaa" mig en stund, ladda för finalen!!!! I kväll hejar tant Grön & co på Erik i Körslaget av patriotiska skäl...även om jag tycker Hanna och hennes vänner är underbara! Så jag kan skifta i lila också, stundom :)

Trevlig kväll på er!!


Down Under

Musikfoto hos Rajson Tema Semesterminnen


Några underbara månader i Australien..........del av en långresa från okt 91 till april -92. Finns hur mycket minnen som helst men jag låter bilderna tala idag....Här hittar du mer bidrag till Musikfoto hittar du här  Rajson

FredagsFavoritplejset

Var tillbringar du helst din fredagkväll....kan det vara hemma i soffan?
Värsta bästa stället om du frågar mig....Först en god middag och sen' koser jag mig....ni vet jag är lite halvnorsk,
bor väl för nära gränsen...kommer lite ord då och då...Ha en koseli freda! //Klem Lajsan