Tjoho!!!

Undrar hur man sager det pa Thailandska....det blir ju hur som helst lite markligt med texten utan prickar over a och o.....om ni fattar vad jag menar.

Naval, har ar vi nu. pa Kata Beach och lokal tid 23.13. Vi kom i gar kvall vid 20.00 Da hade vi varit igang lange och var tamligen skittrotta. 32 graders varme slog i mot oss, det var lite skillnad pa vindarna pa Landvetter dagen innan, om man sager sa.....hotellet ar jattefint och rum och balkong likasa. Vi avrundade saklart resedagen med en sangfosare av Thaiwiskey....*gulp* det smakade smaksatt t-sprit , sedan sov vi som stockar !

En harlig frukost vid poolkanten. Personalen ar saaaa hjalpsamma och serviceinriktade. TOP (ni som forstar vad jag menar) Sedan var det stranden som gallde. Packade ihop vara saker och gick i samlad tropp, likt en stor skolklass. Helt sakert att vi syntes i var klart lysande vita kulor. Vadret var skyigt, men mycket varmt. 12 solsangar pa rad och sedan dom flesta i plurret - harligt! Vi smorde i oss i 30-40 i solskyddsfaktor, solen var inte pa klarbla himmel pa hela dagen, vi lag under parasoll  det t.o.m. kom  lite regn och anda ar vi flackvis blossande. Snacka om att solen tar genom moln.

Efter lite After Beach pa balkongen, sa var det en runda pa byn med sanslosa priser och en gattegod middag. Det ar verkligen billigt har.

Nej, nu vill kidsen in och chatta - aterkommer!

Halsningar fran hela semesterganget!!
1 Ann-Sofie:

skriven

Åh, vad härligt det låter! Bra att ni smörjer in er ordentligt så ni slipper brännblåsor! =) Var rädda om er!

2 Mostra:

skriven

Tre plusgrader och blötsnö går väl inte att fresta med. Eller? Man riskerar i varje fall inte solsveda! Hoppa i plurret ni och sug ur dett gottaste ni kan av era två veckor. Kanske våren välkomnar er på Landvetter när ni återvänder. Kram allihop.

3 Marit:

skriven

Vad härligt det låter!!!
Vi var i stugan i helgen, där var det inte solvarma dopp i klarblått hav utan en av sönerna tog ett dopp med kläderna på i bäcken.....KUL!!!

4 mni:

skriven

Hej, härligt att ni har det bra. Idag har vi haft en härlig dag även här, samma sol men inte samma värme, ta ett dopp för mig också.Kram

5 Camilla:

skriven

Så himla avis*L* Den här familjen får nöja sig med en norska fjällen på söndag och en vecka framöver...alltid något.
Njut i överflöd

6 yla:

skriven

Det låter som ni har det underbart!!!Tänk inte på arbetet utan bara njut.
Hälsa familjen kram

Kommentera här: