Vår, snudd på försommar!Idag vaknade vi med ny tid - Sommartid. Kunde inte ha infunnit sig på en bättre helg - fantastiskt väder! Utemöblerna har tagit plats på altanen igen, grillar har tänts, isen är numer ett glittrande öppet vatten och utomhusarbete har skett i kortärmat.

Sommarhuset öppnades upp och medan vi jobbade ute på vedbacken ordnade mormor våffellunch. Nya hus till småfåglarna har spikats upp - bara att flytta in :)

Nya planer och visioner för sommaren har ventilerats bland oss systrar, pratat om härliga semesterveckor och frotterat oss i känslan att hela härliga sommaren nu ligger framför oss och att den är lååååååång och enormt solig!Vårblommorna har vaknat ordentligt till liv. Dom små blåsipporna som vi hittade redan för en månad sedan, är nu tillsammans med hundratals andra, ett helt hav av blå ljuveler i solljuset. Scilla och blåstjärnan exploderade i söndagsvärmen och när jag kom hem, sökte jag mig ner till mitt vitsippsställe som alltid är tidigt ute, för att se om jag möjligen kunde ana knoppar - och där lyste vitt - i mängd!Mina morgonpromenader är dessa dagar efterlängtade, det finns inget bättre än morgonpromenader. Känslan av att komma hem och äta frukost efteråt är makalös. Våren är helt enkelt en fantastisk tid! Se till att njuta av den dagligen - det är en uppmaning!

Jag ställer klockan på 05.45 och går strax och lägger mig...för jag vill inte missa morgonpromenaden - bara det inte är för mörkt i morgon?? Sommartimmen har bästa effekten på kvällen - iallafall i slutet av mars...

Så undrar vem som väcker mig i morgon - tranorna på "Savannen" eller väckorklockan:)

1 Mia:

skriven

Fantastiska bilder och underbar text, Lajsan....å du, jag håller på tranorna! ;-)

2 Anna ..tassar in..:

skriven

Himmel vilken kärleksförklaring..jag instämmer på alla punkter..och att planera drömma och snackaihopsig är ju bara så härligt.Ja nu får vi ta en liten nap till måndagsmorgonen..med pannlampa så hittar du säkert på promenaden..:)

3 Mostra:

skriven

Vilken lovsång! Har inga som helst svårigheter att se blomprakten i min fantasi. Och jag gläds åt en ensam liten snödroppe som vågat slå ut fast den inte nås av en endaste liten solstråle och så en drös med påskliljor som knoppas på solsidan. Det finns fortfarande snö och isarna ligger men inte så länge till hoppas jag. Kram kram!

4 Ninni:

skriven

Ja bästa tiden nu=) Vilka underbara bilder. Igår var jag i solen hela dan, snacka om bonus att komma hem till det här vädret!Kram

Kommentera här: