Sportlov

Sista timmarna på februari är här och så även blåsipporna!Med sällskap av stavar och dotter gick jag ut i skogen idag. Denna dag med ett väder man inte tror kan vara möjligt så här tidigt på året. Lite lätt på skoj, sa jag att vi får hålla ögonen öppna för blåsippor...och så var dom där! Det måste väl ändå vara rekordtidigt? Mobilkameran fick dokumentera fyndet. Stavarna var verkligen bra att ha i skogen. Där solen inte kommer åt, var det fortfarande snö och is - så lite vintersportiga var vi ju trots vårkänsan.


Det blev altanliv med 23 grader och två tvättar fick torka i solen på nolltid och därmed var stryktvätten bortrationaliserad - klang och jubel. Mysigt att få umgås med dottern mitt i veckan och i morgon väntar en ny solig dag. Sporta på morgonen och sedan ska vi baka cupcakes har hon bestämt - så det blir något av en Leilaonsdag kan jag tro...sedan är det fråga för om inte solstolen ska få sig en omgång på altanen - Våren är den bästa årstiden, banne mig är det nog så...

1 Lissen:

skriven

så mysigt att kunna hänga ut tvätten. Här tog min förening bort den möjligheten i somras när jag var bortrest. Saknar möjligheten.Men blåsippa, överraskande tidigt.

Mys att kunna umgås med dottern.Kram Lissen

2 Anna ..tassar in..:

skriven

Ja så gott det är med dessa första vårliga vindar..det är som om man vaknar pånytt liksom..så du är lite ledig..lite sportlovsledig..underbart..jag springer här ut o in hela tiden i solskenet..Ska hänga ut mina jeans på tork nu :)

Kommentera här: