aktuella trenderVi drygar ut dygnets ljusa timmar med ungefär en halvtimma i veckan nu. Vet inte vilket som är mest välkommet, ljusare morgon eller kväll - går inte att gradera känner jag. Oerhört skönt är det iallafall. Solnedgången igår var magisk. Iskallt och singlande iskristaller i motljus som blänkte som silver.

Veckan som gått har varit bistert kall, upp till -25 i helgen. Så då kom vintern till slut även denna säsongen. Nu när snö och kyla är här, så får det gärna hålla i sig över sportlovet fast lite mildare om man kan önska.

Fredagstulpanerna har också kommit starkt senaste veckorna. Andra spaningar - reorna börjar gå mot sitt slut och Vårnytt är i butikerna. Funderingar runt nya resmål har satt fart och drömmar om välfyllt växthus och andra trädgårdsdrömmar. Ja den här tiden på året tilltalar mig...allt ligger framför oss och vår och sommar känns oändliga....skönt att drömma iallafall...

1 Anna ..tassar in..:

skriven

Tulpaner på bordet gör att vintern blir lite mer uthärdlig..och visst drömmer vi nu om vår o sydliga vindar..här pågår sommarplaner oxå..men det är inte helt lätt att bestämma sig..Körde en tur på landet idag..så vackert det är med rimfrost i solsken..Ha en fin vecka ..kram från ett kallt Småland..

2 Mia:

skriven

Just det här med att planera måste ju vara nåt av det bästa...som du säger, när allt ligger framför..L

Kommentera här: