Inte ofta...

Det är inte många gånger i mitt liv, som jag fått chansen att se en hel regnbåge! En bit, eller möjligen en halv....men inte ofta en hel!Ljuset var märkligt utanför, ett regn och åskmoln passerade förbi berget och på motsatt sida lyste solen likt en spotlight. Utsikten från skrivbordet blev enastående vacker och plötsligt hände det - Regnbågen började teckna sig och jag rusade ut barfota i det blöta gräset för att hinna se om den verkligen var hel...och visst var den! Så stor att den inte fick platsen i linsen!! En kort stund fanns den där mot den åskblå himlen och där stod jag, barfota och doften från äppelblomster och hägg var bedövande - rent magiskt....innan jag kom på att det var väldigt kallt om fötterna!

Vad gör man inte för en magic moment...1 Mia:

skriven

Det är vackert, Lajsan...underbart vackert...

2 Anna ..:

skriven

Ja det är verkligen ett fenomen man förundras över..så visst är det värt att bli lite kall om fötterna för ett sådant scoop..

3 stina ~maräng~:

skriven

Så underbart! Men du, du skulle ha tagit på dig skorna och kilat över till grannen, där stod nog "a bucket of gold" mitt på gården!

4 Marie-Louise Grimlund:

skriven

Hejsan !Fint skrivet, inlevelserikt dessutom.Vet precis hur Du kände.Har sett många regnbågar i mina dar.Men de är alltid så mystiska på något sätt.Vackra foton.

5 Ninni:

skriven

Jag ser att det finns en kista med guld där nedanför, den lyser upp alla träd:-)Magiskt vackert!!Ha en fin dag..kram

6 Lissen:

skriven

Vilket magiskt ögonblick och jag ser dej springa ut där i gröngräset. Vackert skrivet och fin bild.Ha en toppen dag. // Lissen

7 Margaretha:

skriven

Sedan gäller det bara tt finna guldskatten.....hihi.

Kram på dig Lajsan

Marba

8 Ingmarie:

skriven

Antar att du hittade skatten??Ha det!

9 Anna i Sthlm:

skriven

Kollar bara läget här från huvudstaden..men inget nytt från Dalsland än :)nåväl..ha det bäst.. kramar från ett vackert Stockholm.

Kommentera här: