Julens fröjder

Då har Annandagen passerat...Utanför blåser det, ja stormar. Årets jul blev garanterad snöfri hos oss. Lite frost på Julafton, men annars var gräsmattan lika grön som en försommardag.

Igår var stora släktkalaset och helt lägligt kom ett paket levererat på förmiddagen...som på beställning just denna dag! En hel låda med snygga prydliga vinflaskor från soliga Toscana och årets nypressade olivolja! Det var julklapp det. Smakade mer än bra till kvällen stora ostbricka....Man önskar att dygnen hade fler timmar runt jul, det är som Grande Finale på hela Advent blåser förbi alldeles för fort...Suger dock på karamellen ett par dagar till med extraledigt och i morgon är det friluftsdag på programmet - om vi inte blåser bort! Ja och sedan är det ett par dagars jobb innan nästa stora festlighet, som redan nu har börjat planeras av årets värdar...oxfilé och tryffel var bara några av råvarorna, det lovar gott...Nytt liv får börja...efter Trettondagshelgen..

God fortsättning på er!

L

1 Mia:

skriven

Ujujujujuj....nu vet jag var som är matpornografiska bilder! Vackert, Lajsan! suckar

2 Anna ....tassar in..:

skriven

Ett sådant paket måste väl vara julens ästa..jag vill oxå ha paket från Italien..hi hi..nåja jag unnar dig all lyx det är ett som är sant..Mmmm lite vårkänsla mitt i julfirandet blev det när julmaten skulle promeneras ned..men jag är lika glad för det..:)Släktkalas ja puhhh..roligt med jobbigt..men nu är ordningen återställd ..planer för nyårsfesten...tar fart..

3 Fia:

skriven

Härliga bilder! Jag kunde nästan höra ett trivsamt sorlrunt bordet. Vilken lyx med oljan! Det är ju rena festen att ringla en god olivolja på ett riktigt gott bröd!

Kommentera här: