Sommar i Grebbestad

Ja, då är det då en vecka sedan vi packade in oss i bilen och drog mot västkusten. Vi har ca 1 timmes resväg, vilket var lagom denna något sega dag. Rockenrollbruden var lite låg.......Nåja, piggnade till ordentligt när vi fick vår stuga med bästa läget! Vilken tur!! Utsikten från altanen var inte att kaga på!



Vädret var ok men ingen högsommarvärme direkt....fick sola med tröja och invirad i täcke så någon förbättring av solbrännan blev det inte. Vi hade sköna lata dagar med mycket läsande, minigolf, bryggflanerande och god mat.
Gick på Diggeloo som faktiskt var jättebra, över min förväntan och vår 11 åring var salig. Fick vara Groupiemamma efter konserten och vänta in celibriteterna, vad gör man inte för sina barn???? På andra sidan stängslet fick min flicka en pratstund med Linda, Nanna och Måns med autografer och fotografering. Gissa om hon var nöjd när vi knallade hem i den kyliga sommarnatten.



Grebbestad är lagom stort och flanera på bryggan på kvällen är alltid mysigt. Lukten från hav, kolla in båtar och besöka små mysiga butiker...... Räkorna på Grebys är ljuvliga. Där kan man sitta i timmar och njuta av skaldjur och ett, två....glas vitt.....

Det var en vecka fullproppad med Ferdinands kan man säga!  På vägen hem tog vi svängen om Strömstad och hälsade på goda vänner. Några timmar på stranden och sedan blev vi bjudna på middag på campingen - tack M &P för god mat och trevligt sällskap.

Ja, nu är det grande finale i dag på sommarsemester'n. I morgon börjar jag jobba igen. Regnar som attan ute. En dag som gjord för bröllopsbestyr. Ska baka pajskal och frysa inför festen, göra placeringskort, se över familjens kläder så allt är i sin ordning.....ja, det finns alltid att pyssla med. Och i kväll ska vi gå på Mamma Mia!
Vad ska ni göra idag?
1 Anna:

skriven

Ser ut som om ni haft det härligt där i Grebbestad... m mmmm räkorna där är ju sååååå goda o dyra(?). Ja vad gör man en sådan här grå dag...städar och fixar.Vilken himla tur att du har ju fullt upp med bröllopet... kul kul. Jag var på mamma Mia förra veckan... den är så bra...särskilt Meryl.Ha det gott.

2 Ann-Sofie:

skriven

Mmmm, räkor är verkligen det bästa som finns! Såg ut som om ni hade haft en härlig dag på Västkusten! Du är en riktig kalasmamma som gör så mycket för dina barn! =) Alltid nåt på gång, härligt! Ha en riktigt skön sista semesterdag!

3 Sofie:

skriven

Det låter som en fantastisk semester trots att det inte var så varmt. Här har det varit varmt fast inte jätte soligt. Idag har jag klippt gräs............ = )

Det ska ju göras det med. Nästa vecka kommer det gäster från Höganäs och bor i lilla gästhuset så man måste ju fixa lite. Ha en fortsatt bra söndag! Ssofie

4 christel:

skriven

Dom där räkorna skulle jag kunna ta hand om...

Ska hämta dotter nr 2 med pojkvän på Kastrup, de har varit i frankrike i 10 dagar...

5 Marie K:

skriven

Låter som ni haft det härligt!!

Kan tänka mig att A var nöjd!!

härligt med många ferdinands!!

Här är vi dock lite utslitna efter semestern haha!!

Jodu....några nyheter finns på loppisen ....kom du, idag blev vi dock bjudna på kaffe kl 15, så vi blir väl borta ett par timmar, men vill du komma senare så slå en pling bara, så du vet vi är hemma!!

Ha det!!

6 Helena:

skriven

Stackars dig som börjar jobba när solen kommer.

Men en härlig tur fick ni till Grebbestad i alla fall. Tack för tipset om väder-sidan. Den var överskådlig och bra. Jag får knappa in Köpenhamn för att se mitt väder :0)

Ha det gott.

7 ejmis:

skriven

Fyndade några ölglas, en kastrull, en bok och en glasburk idag =)

8 soffie:

skriven

låter som ni har det jättemysigt trots vädret,

va härligt det ser ut.

9 Mia:

skriven

Mmmm, kan nästan känna av doften av hav, tång och räkor...underbart!!

Kommentera här: