Krönikan får vänta...

...här laddas för glittrande fest först. Gäller ju att avsluta ordentligt och ståndsmässigt....

Dagens Program

Samling 17.00

For a sparkeling start....
Rosa Bubblor med omsorgsfullt gjorda :) tilltugg från köket på Rävhögen

Prat, skratt, förberedelse av förrätt:

Här kommer en gudomlig bit Västerbottenpaj med löjrom och stänk av LemonOliveoil på en bädd av Frissésallad.
Pajen kommer direktimporterad från Värmlandsskogarna...säkert har min syster, helt stressless...sjungit dom ljuvligaste sånger där hom bakat med liv och lust och spisrosor på kinderna...

Prat, skratt, prat, skratt och förberedelse av Varmrätt:

Paradrätten blir helstekt Oxfilé med drömsås...timjan, rosmarin och salvia. Här har värdinnan lagt ner själ och hjärta...den kommer bli magnifik! Oxfilén lagas heller inte till av en slump, där två andra systrar har sitt finger med i spelet, där finns inte ens ordet slump med i vokabulären! _Till detta serveras även Balsamicopotatis.

Högre prat, mera tjatter, skål, skål, glada hjärtliga skratt...och förberedelser av mellanrätt:

Nu passar det med två olika ostar och Lajsans inkokta Päron samt ett glas Port av ädlaste sort...lagrad i 15 år...

Efter detta är kvällens decibel i fullt crecendo! Vi är 13 vuxna och 11 barn/ungdomar...så här blir det livat här blir det glatt!

En söt avslutning på Menyn är ett måste och det kommer att serveras ChokladCreme med exotiska frukter. Vacker arrangerat och förberett av värdinnan själv. Ett glas Sherry till detta blir nice...

...och vid detta laget, lär det inte vara långt till 12 - slaget och mer bubblor och en jättekartong fyrverkerier! Till detta gnistrande Vinterlandsskap är jag säker på att det blir en strålande inledning på det Nya året!

Som ni förstår krävs gott sammarbete denna kvällen och även i förberedelserna. Men efter många, många år tillsammans har vi skaffat oss rutiner. Alla drar sitt strå till stacken, nemas problemas..

Gott slut och Gott nytt önskar jag alla!

Krönikan får vänta...året är ju inte slut än :)