Marmeladmorsan sjunger upp sig

Dra på trissor - i morgon är det höststart på kören! Har trimmat pipan lite extra inför premiären. Började i lördags, då oväntat bra trubadur med värsta bästa reportoaren fick mitt bord med glada kvinns att sjunga för fulla halsar!
Tänk så otroligt bra det är för klangen med räkor och vin!!! Har ni märkt det???

Idag har jag varit på sjukhuset igen för massor av nya provtagningar och får inte svar på dessa på ett par veckor....men iallafall...på vägen hem nu i eftermiddag så var det grått och regnigt och jag blev såååååå trött, att jag svängde in på en P-ficka och tog en powernap på 10 minuter, detta fantastiska påfund.........jag är som Skalman...stänger av bilen, lutar mig tillbaka...blundar...snark...försvinner in i drömmarnas värld....ZZZzzzzzz...och så - BOJNK - öppnar gluggarna och känner mig pigg! Startar bilen och drar iväg och sätter på radion, precis lagom till dessa sjönsjungande Donnor och skruvar upp volymen i botten, känner hur basen fladdrar i byxbenet och tar i så jag tangerar donnornas långa toner i värsta crecendot!! Jag är redo för höststart med kören - helt klart!!

Nåt' som inte var lika roligt, det var vägen ner till sjukan. Jag har inte flyt med bilar just nu......jag hade överlistat krångelbilen, varit förutseende och noggrant kollat upp dagens väderprognos. Inte invaggades jag i falska förhoppningar om sol, trots att förmiddagen glänste i solstrålar från blå himmel....för precis som utlovats kom grådasket till lunch och efter  knappt halva resan kom regnet - Ha ha tänkte jag och sätte förnöjsamt på vindrutetorkarna på makens "jobbarbil".....men så ringde telefonen...ett jobbsamtal....och så hände det som jag tjatar på min man ideligen att han måste passa sig för.......jag missade skylten för.....vad tror ni.....KAMERA!!!! och lagom till jag avslutar samtalet - tack å hej - lägger ner telefonen mellan sätena, tittar upp..sen händer allt på en tiondelssekund...ser kameran...säger FAAAN...tittar på hastighetsmätaren 90+....FLASH...bländad!!!!!  Undrar hur jag ser ut på det fotot??? Skit! Ett foto som kommer kosta tusenlappar...Skit igen!!!!

Ja ja....bara att bryta i hop och komma igen....köpte mig en tidning i kaffeterian på Sjukan och trodde dom gjort ett repotage om mig...Lady Marmelade....men det visade sig att jag varit förutseende och är väldigt inne utan att veta om det tydligen...ha ha ha....där går att läsa att Caffe Latte är såååååååå 2008 nu är det Thébjudningar som gäller....Jamän alltså, om ni frågar oss på Foxhill så är vi såååååååå 2009!!!

Nu ska jag fluffa till mig i Soffhörnan, tända alla mysljus och fortsätta att läsa hur fantastisk hösten är....som donnorna sjunger....It's raining...It's poring...No sunshine....Men så drar dom på och då blir det drag!!! Testa...volymen i botten och sjung med...kanske ni känner fladdret i byxbenet...då är ni sååååååå Lajsan en måndag kväll på