veckans goda

Godmorgon!

Har varit uppe ett tag och sitter nu och reflekterar över veckan som gått över en kopp kaffe och Ring så spelar vi i bakgrunden...signaturmelodin  liksom ringer in helgen, doften av nykokat kaffe och en stund för mig själv.
(klicka på länken för en extra dos om du missade starten)

Reflektion...tänka tillbaka på vad som hänt och fokusera på det som varit bra och som ger energi. Det är viktigt - gör ni det? Bloggen är ett av mina verktyg. Här ger jag mig själv utrymme för minimalt gnäll :) I så fall försöker jag ta det med glimten i ögat, livet blir lite enklare så.

För en vecka sedan gick jag och flanerade i Gamla Stan i Stockholm. Vårvindar som var ovanligt varma...faktiskt varmaste i år, berättade Taxichaffisen som transporterade oss och tunga, välfyllda väskor till Centralen.



I veckan var jag på ett företagarmöte på Baldersnäs Herrgård och fick nöjet att träffa den nye ägaren. Här finns stora planer och rejäla resurser för att restaurera Herrgården till Dalslands juvel - härligt! Ni som inte varit i Dalsland - boka en helg på detta underbara ställe! (klicka på bilden för mer information) Ägaren har många nya idéer och stor erfarenhet av entrepenörskap - detta kommer bli jättebra!

Mera energikickar fick jag dagen därpå, då var det dags för "symötesladies" att träffas. Kvällens värdinna hade trollat fram en uuuuunderbar vårbuffé, en buffé med extra allt kan man säga! Tusen tack för den A-S!! Som alltid lika roligt att träffa denna skara quinns, undrar hur många kilowatt energi man fått på dessa möten under åren....typ 25 år... Vad vore livet utan goda vänner!?

Veckan slutade med två dagars kurs i Göteborg, Lerum och Aspenäs Herrgård - också det ett fantastiskt vackert ställe med strandnära miljö. Sol och vårväder så man kunde ta lunchpromenaden i bara skjortärmarna! En riktigt bra kurs också, så det var två intensiva och fullmatade dagar och jag var tämligen mör när jag kom hem i går kväll. Men att komma hem till Fredagsmyset är ju en perfekt avslutning på veckan

Idag ser det inte lika vårlikt ut, men det regnar så snötäcket minskar för varje timme. Inatt ställer vi om klockorna till Sommartid och om några dagar är vi inne i April och Påsken är här - är det inte en ljuvlig tid så säg!!

Nu ska jag sätta igång och piffa till huset inför middagsgäster ikväll. Vi har vårtema på menyn, för här ska firas Sommartid!

Trevlig helg på er vänner!