By By Vinter - välkommen Vår!

 
 
Idag har det hänt grejer! Gullvivorna har vaknat till liv - så även vitlöksodlingen. I växthuset var det så varmt att takluckornas automatik fungerade och stog på vid gavel! Nu ska här fixas med lite sköna möbler i glashuset, så vi kan möta våren där i värmen. Odla på sig själv innan det är dags att fylla på jord i krukorna. 
 
 
Maken svingade sig upp i högsta Äppelträdet och frisserade (ja lite galen är han!!) Utvalda grenar är satta i vatten för att liksom puffa på våren lite extra.
 
 
 
 
Ja det klart det blir bakslag på detta, men visst är det en härlig känsla när ljuset kommer tillbaka. Ett fantastiskt sportlov är slut. Drömväder med massor av friluftsaktiviteter och umgänge för skolungdomarna. Nu är skidspåren på väg att försvinna här, men vi känner oss lite färdig med vinter nu och i morgon blir det banne mig kaffe i Glashuset!
1 Mia:

skriven

När man är medveten om att det kommer bakslag, så gör det inget, man vet ändå att våren är på väg...och det ser jag ju klart o tydligt här :-)

2 Mostra:

skriven

Tänk att du är gift med Laxarby-Tarzan! Han gör visst allt för dig med livet som insats bara för att du vill ge våren en spark i baken. Han går inte av för hackor han inte.

Svar: Nej det gör han jamenimej inte :)
nygamlajag

3 Anna Filipendula Rudbeckia:

skriven

Hi hi vilken vig man..så elegant han springer där på grenarna..allt för konsten.För att beskära är ju en konst.Jag beskär enligt JAS now-a-days :)

Jaaa vad härligt med nya friska planer för glashuset. Att odla på sig själv är livskvalité.

Svar: enligt JAS? :) Här var det dom mängder av sk. vattenskott...hade maken läst i tidningen här för leden. Skotten sattes i vatten...vitsigt...och nu väntar jag på flowers.
nygamlajag

Kommentera här: