PåskPiff

I morgon är det Ladies Night här....Gänget å ja....ja ni vet syjuntan utan nål och tråd....

Idag hade jag lite förmiddag för mig själv innan jag skulle on the road....så det blev lite tid för Påskpiff...

...rotade fram lite ur "påsklådan".....dessa ägg har hängt med i några år kan jag säga....homemade...jodå, det fanns en tid för längesedan, det var på den tiden det begav sig, att frun ihuset avsatte tid för pyssel.....

Färska blommor på bordet....Ja...efter detta tilltag, så gav mig On Tour - Brillor på och så var det en dryg timmes bilfärd till Uddevalla.
Nytt sjukstugebesök, den här gången för att göra en Datorröntgen på lungorna....

Solen tittade fram, snön så gott som borta, torr asfalt....Värsta Leadsinger, vem var det tror ni???

Dottern fick Melodifestivalskivan i present...så nu kan jag dom flesta bidragen utantill...Så det var Danny, Matte, Erik, Månsan och så jag.....alltså dom fanns i bakgrunden....ha ha ha....ni skulle höra min tonartshöjning i Månsans låt -
den är banne mig inte att leka med : D

Röntgenmojsegrejsen var som tagen ur Startrek....där fick jag åka framochtillbaka medan bilder togs på nåt sätt.....Kontrastvätska in i kroppen...märklig känsla...som att vara kissnödig överallt...typ...fattar ni?

Hörde på radion att det är tranrekord vid Hornborgarsjön....då tänkte jag så här...att det måste vara typ Ibitzaplejset för Transinglar och så finns det Tranor som är mer äventyrliga och beger sig till kargare klimat, gärna med snö för den ultimata upplevelsen, en survivourtrana, en sån som tränat nåt grymt inför resan.....armhävningar, situps, höga knäuppdragningar....ja ni kan se bilderna framför er....Jäpp, så måste det vara och dom åker gärna till norra Dalsland för att förhoppningsvis få ta del av en rejäl snöyra! Detta året måste ha varit en succé i dessa äventyrsTranisars kretsar!!

För övrigt kan jag spinna på djuravdelningen, för idag satt det en konstig prick nere på åkern och helt hysteriskt flisade sönder en gammal stubbe.....inte aaaaaaaning om vad det var för namn på en sådan...men jag har mina aningar, gissar på Rödhättad Flissprättare....eehhhh???Nix, nu ska jag fundera ut vad jag ska bjuda på typ "Halvåttahosmig" i morgon!