specielltDet är verkligen lika speciellt varje år...när ljuset återvänder. Lördag förmiddag och finfrukost med pastelliga tulpaner i solsken. Det är ett knivskarpt ljus, så fräscht så det nästan hörs...det är tacksamt att fotografera i det ljuset. Genom linsen blir ljuset ännu mer påtagligt.Ett par nya gardiner kom upp och en duk som jag glömt bort passade förträffligt till. Det är härligt att "våra" till hemmet.. Köpte mig Aftonbladets helgbilaga idag, det verkar som jag snart är "inne"!

Rubriken är Ekospecial/Trendspaning...."- även hantverkstrenden är ett uttryck för våra försök att ta kontrollen över produktionen. Blanda mormors gamla lampfot med en modern skärm, eller gör tvärtom. Öva dig på att hitta ditt eget uttryck. Det är en ganska modig inredningsstil som är på ingång nu."

Se där! Tillslut så...jag som blandar som en tok och älskar att hitta nya platser eller funktioner av gamla saker. Gillar att det är inne att ta tillvara - Global hållbarhet!

"...vi styrs mer och mer av en gemensam omsorg om miljön och en längtan efter det närproducerade och småskaliga."


Låter klokt tycker jag - vad tycker ni?Ingen mer i familjen som insjuknat ännu....spännande...jag preparerar mig med diverse huskurer och lever på hoppet. I morgon blir det Karlstad och Innebandymatch - så är i allafall planen i detta nu.