Iglotajm!

ok...då var det spiken i kistan...sommaren är över...nattfrosten är här!!! Savannen utanför mitt fönster var vit, nästan som ett snötäcke och i solen börjar få höstfärgerna att spraka i bakgrunden....

Jag var så förundrad över landskapet att jag helt glömde bort, att bilen var mer som en iglo när jag kom ut....helt fel i tidsplaneringen och så hade jag dessutom räknat ut, att jag skulle stoppa efter vägen och ta kort på den lilla lönnen som ligger så makalöst vackert...Morgonsolen lyser som en spot på den, fondväggen är nästan overklig och den här lilla  lönnen blir snabbast röd utav dom alla - samma varje år!!!

Det fick bli en kik i backspegenl....ok..inga bilar bakom....lång raksträcka...upp med kameran....siktar på måfå och knäpper två kort i farten...jag lovar...jag tittade rakt fram hela tiden och lyckas pricka rätt!!! Visst är den magnifik!!ok...lite fartsuddig och genom bilrutan - men ändå! Det är verkligen en bedövande utsikt just här...det andra fotot visar lite mer av utsikten...nån gång när jag har riktigt gott om tid...ha ha ha...jag menar på morgonen..ha ha ha igen...så ska jag verkligen försöka fånga hela utsikten.. i stillastående och utan bil :)I kväll har jag varit på körövning...alltså inte med bilen, utan med rösten!! Det är så roligt att det är helt makalöst! Idag var vi så bra, att körledaren blev rörd!! Wow!
6 november har vi Cafékväll - hoppas ni kommer!!