Semesterlunk

Midsommarhelgen har passerat och en vecka har tillbringats i Sommarstugan. Otroligt skön start på Semestern. Det är det stället jag kan koppla av allra mest. Har läst och pysslat med lite av varje. Skogspromenader och haft trevliga gäster. Vädret har varit mixat och för mig gjorde det inte ett dugg att det spöregnade någon dag heller. Hur ofta ligger jag på soffan och softar med en bok!? Nu gjorde jag det i timmar.
 
Att tassa ner och göra en lite extra allt frukost och sätta sig ute i solen och höra på fågelkvitter och skogens sus, det är livskalité. Inget bad, men en utedusch har nu fixats, så en varm dusch hör också till möjligheterna numera. I går hade jag och dottern SPA-dag. Hela kittet...manikyr, pedikyr, fotvård, hårinpackning, ansiktsmask - vilken dag!
 
Nu är det fredag igen och det ser ut som det kan bli en fin dag i morgon igen. Passar bra efter en dag hemma med lite tvätt och praktiska bestyr. Kanske skulle starta dagen med en fisketur? Ska fundera på det här i min semesterlunk.