Lugna stunder

Dom som känner mig, vet att jag gjort stora medvetna val det senaste året och aktivt och eftertänksamt gjort en del förändringar för att få ekorrhjulet att gå en smula långsammare. Nya dörrar har öppnats och jag har hittat mer tid till mig, vilket i sin tur ger ny energi att förmedla till andra och annat. Utan att bli för djup och personlig, så trivs jag otroligt gott med mitt liv nu.
 
En vana som jag har haft till och från i större delen av mitt liv, är att skriva. Den vanan är något jag njuter av i mitt Nygamla Växthus. Att riva ut allt i det lilla Glashuset och göra en MakeOver med egna "antikviteter" (det vill säga loppisgods som jag hittat lite här och där i hem och uthus) och lite pimp var då något av det bästa vi gjort. Vi har haft så mycket glädje av det sedan Valborgsmässoafton. Det är alltid sommar där inne, vilket gör att jag tycker Sommaren har varit här sedan just Valborg.
 
Tänk när jag packar lilla kaffekorgen tidigt på morgonen, tassar ner till lilla huset med sjalen över axlarna. Det är fortfarande blött i gräset, men när jag öppnar dörren och kliver in i Medelhavsklimatet, då drar man en djup suck av välbehag....sjalen åker strax av. Dricka kaffe, äta en macka som toppas med sallad och örter plockat a'la minut och sedan  plita ner några rader i den turkosa boken...det är för mig livskvalite. Det luktar ljuvligt av allt det gröna som växer så det knakar. Lite blommor förgyller det hela ytterligare i färg och form. Mobilen är med och några härliga spellistor på Spotify med noga utvalda softa melodier finns med i bakgrunen...det är mina stunder...lugna stunder...