Sportlov - men vart tog solen vägen?

 
Den stora lönnen är näranog vårt kännetecken för samling av släkten vid vårt älskade Kasa. Det platsbyggda bordet har dukat upp många festliga måltider i stort och smått och i går var det dags igen. Grillade korvar av alla de slag och så "Ostisarna" i foliepaket som jag berättade om igår. Mina föräldrar har som vanligt sopat manegen och i stugan sprakade vedspisen sedan länge med mor i grytorna och pappa fixat grillen. 
 
 
Jag hade allt sett framför mig att solen skulle skina och fick rapporter om strålande sol från både Bohuslän och Norrland, men över Dalsland låg ett grått täcke. Inget att hänga läpp för - bara att ge sig i väg i skidspåret och bränna bort korven....Det blev ett två timmarspass runt hela sjön och då hoppades vi att måltiden var omvandlad i muskler med råge och gick in till dukat kaffebord med tårta...en av systrarna fyller år i helgen.
 
Kvällen fortsatte med Melodifestival och mycket tyckande från alla håll via Facebook och med varma drinkar som sig bör på After Ski. Unge herr Munther fick min "Gilla" igår.
 
1 Mia:

skriven

Ni hade allt!!! Utom solen, men det verkar ha varit riktigt mysigt ändå! :-)

Svar: men idag kom hon! Sol från klarblå himmel och massor av folk i Foxhillpisten med grill och solbrillor. Tredje dagen med skidåkning - one to go :)
nygamlajag

2 Mia:

skriven

Var är gilla-knappen????? ;-)

Svar: ha ha ha ja exakt - många gilla på den dagen också!!
nygamlajag

3 Anna Filipendula Rudbeckia:

skriven

Ja du detta är livskvalité minsann. Att kunna träffas på detta sätt är ju berikande för själ o hjärta. Så duktig du är som flänger så pass i spåret..då smakar fika oerhört gott sedan etterpå så att säga. Trevliga bilder Lajsan ..mycket trevliga.

Kommentera här: