Fågelsång och mycket Mingel

Påskafton - vaknade tidigt till fågelsång. Solen lyste från klarblå himmel och det blev en morgonpromenad genom skogen innan frukost. Dagen fortsatte med mingel vid byns festplats. Påskparad och 11-kaffe och tillfälle att prata lite med grannar. Färglada påskkärringar bytte påskbrev med varandra och lotteriförsäljning till något gemensamt ändamål genom byalaget, trivsam samvaro helt enkelt.

Besök hos nära och kära och så några timmar hemma. Altan i söderläge med lä från nordanvinden skapade perfekta förutsättningar för en skön tupplur. Grilllunch och matlagning inför kvällen stora knytesfest. I vårt knyte fanns marinerade räkor i påskens kulörer med hjälp av saffran, chili, persilja och vitlök, en ostsallad a'la Woldorf och så en blomma till värdinnan och för norra Dalsland en gammal tradition - Påskkakor.

Kvällens värdinna är mästare på stora kalas. Med vacker dukning och dignande bord blev det en härlig Påskaftonsfest i goda vänners lag och sena timmen skapade sovmorgon utan tidig morgonpromenad i dag. Känns mycket bra med Annandag inkluderad i ledigheten! En bonusdag kan man säga!1 Ninni:

skriven

Åhh va mysigt ni haft det=)Vi har inte planerat nån ny resa ännu, vi får se vad vi hittar på.

Jag kan rekommendera dig Dominikanska till din femtioårsdag, vi var där när jag fyllde fyrtio och det var absolut en helt underbar plats att vara på!Ha en fortsatt bra Påsk..kram

2 Anna ..tassar in..:

skriven

Mmmmm påsken är härlig..din påsk liknar min..mat o goda vänner..och så alla barnen hemma..Promenader..jepp o så mat igen :)En dag kvar..hur härligt som helst..

Kommentera här: