nya blad i boken

 
 
Andra veckan på nya fräscha 2013 är snart till ända. Efter att Nyårsfirande med kära vänner och elegant meny, började väskor packas på dagen därpå för att ytterligare en dag senare sätt oss på tåget mot Umeå.
 
Hela sex dagar var vi borta och fick en minnesvärd resa och bra start på året med hotelfrukost och motion både utomhus och på gymmet. Ja och nu har veckan varit intecknad på jobbet och swisch så var det fredag och då hade vi huset fullt av goda vänner med familjer och lyckades trycka in 25 pers och Skaldjursknyte. En mycket trevlig kväll och natt. 
Ett fredagsmys som gjorde Lördagen dessto lugnare....och Julens grannlåt fick stå kvar ytterligare ett dygn och det innebär att i år åker julen ut på självaste Knut dagen. Mission complete och helt enligt instruktionsboken...om du frågar Mamma :)
 
 
 
 
 
 
 
1 Anna ..svävar in..:

skriven

Det låter som en bra start..med fulltecknad kalender och en massa kul. Jepp nu är julen borta (för längesedan) och nya fräscha tulpaner står på bordet.

Motionsspåret ligger öppet för ett par varv. Himmel Lajsan..nu j-klar kör vi för en vår där vi är på topp..hi hi..vi är väl alltid på topp ..eller hur..

Kommentera här: