Fri dagFinns det ett bättre sätt att vakna på...lagom lång sovmorgon, gluttar på rullgardien och ser solen lysa från klarblå himmel. Starten blir liksom, på en skala 1-10, på 10:an direkt!

Idag var ljuset krispigt ljust. Dom röda orkidéerna i österfönster fullkomligt vräkte ur sig färg i motljus. Frukost i färgkaskader och solljus...som sagt, man har haft sämre starter på dagen.

Det blev ett enat beslut på dagens aktiviteter - Friluftsliv! Litet rullstolsrace med Farmor blev första aktiviteten. Rosiga kinder och solsken i blick - sol och frisk luft är som balsam för själen, det märktes tydligt.

Tillbaka hemma, hämtades skidutrustning och Fikakorg i rask takt. Vi är lyckligt lottade och kan spänna på oss skidorna utanför husknuten. Resten av dagen gick åt till umgänge med nära och kära och Fikapaus  med Grillkorv så klart. En helt perfekt dag...


1 Mia:

skriven

Det låter verkligen som ett fullkomligt utnyttjande av just en FRI dag...så härligt!

2 Anna ..tassar in..:

skriven

Åh men hallå..jag vill oxå göra det..ut i det fria i solljuset..rullstolsrace..hi hi..kan se dig Lajsan..Jepp nu j-klar ska jag ut med termos o hela kitet..Du det är underbart med just ljuset nu..här har solen orkat över hustaken nu och kan lysa upp hela köket igen..det är ju precis som du beskriver sådant man blir å glad av..

Kommentera här: