Godbitar i livet

Sitter här...mitt mellan helgerna och summerar....summerar Påskhelgen som verkligen var extra allt.

Lycka är....


....att vara med Resegänget på Skärtorsdag med Grekiska förtecken......att åka till Sommartorpet och äta sillfrukost ute i det fria...att se knoppar brista.......att gå på picnic med hela La Familia i vitsippshavet.......att ligga i ett annat blomsterhav och ta in naturen och känslan av samhörighet......att se glittret återkomma i sjön......att första gången uppleva smaken av godis.......att pynta utedasset med vårblommor......att filosofera framför Påskelden en stilla Påsklördagskväll....Några av dom godbitar jag fick uppleva med nära och kära denna helg....det finns mycket att skriva ner i "Tacksamhetsdagboken" den här veckan....
1 Synnöve:

skriven

Så mysigt du har haft det. Vilka härliga bilder.

Du bjuder alltid på så fina bilder. Gillar den där med familjen i vitsippshavet och solglittret i vattnet :))Ha nu en skön afton. Nu är det snart dax för er att maja med tänker jag.

Kram Synnöve.

2 Anna ..dansar in:

skriven

Lajsan då..jag njuter av dina bilder..du den där ölkaggen där..oj oj..himmel så trevlig..jag blir ju törstig rent av..vilken liten påskkärring..söt som socker..mmmm riktigt härlig..Det är himmelskt att ha dessa sommarhus..med gemenskap och arbete som man gör tillsammans..det är berikande..vi har det ju på samma sätt liksom..Ja naturen är så vacker att man nästan svimmar nu..Mmm nu är det gott att leva..

3 AnneLee här......:

skriven

Vilka underbart glittriga foton! Men vad gott det ser ut med ölen i tråget!Ja det här var verkligen en helg fyllt av en massa mys och härlig mat! Nu får vi hoppas att det här fina vädret har kommit för att stanna annars blir jag sur!!!

4 Lissen:

skriven

Vilket underbart liv du lever, med la famillia och resegänget och allaknopparsombristersåvackert.Åhhhhhhhhhh låt det fortsätta så.

5 Ninni:

skriven

Men Åhhh va vackra bilder du bjuder på=) Förstår att ni hade det underbart härligt.

Hoppas denna helgen blir lika skön, kram

6 Mia:

skriven

Jisses vilka goa bilder! Å nu ska vi elda igen.. L

Här uppe har vi inte traditionen att elda på påsk, det är bara i södra delen av landet som det är så..

Ha en underbart fin Valborg!

Kommentera här: