En härligt grå lördag

2 veckor har gått sedan vi kom hem från resan. Dom har varit rejält röriga, då hemmet har och är fortfarande sjukstuga för våra barn. Lillasyster är nu pigg och kry och varit på återbesök hos läkare. Alla värden var bra och hon kunde äntligen träna innebandy igår - hon var superlycklig! Storebror har haft persen denna veckan. Hela Påsklovet har gått åt till feber och ont i halsen...Fick penicillin igår och ska väl också snart vara på bättringsvägen.


På jobbet har det varit minimalt med personal. Påsklovsledigheter och sjukdom, så igår kväll var jag som en trasa. Vad hände då tror ni - givetvis åkte jag på Kolhydratsmassaker!!! Pizza och godis........Drömde en massa konstigt inatt, säkert "sockerförgiftning" 

Idag har vi fåt en dag "över". Var meningen att vi skulle fixa med 11-årsdico, men det blev så många återbud att vi fick flytta fram partajet ett par veckor. Det är inte bara i denna stugan det finns sjuka kids....Nåväl, det var ju skönt på ett vis, fick komma ikapp med lite städ och tvätt och packa ner kycklingar och annat lull lull i sin låda inför nästa Påskhelg.

Ikväll ska jag banne mig fixa hemmaSpa! Nu ska det ske!! Ansiktsmasken, hårinpackning och hela köret - Mmmmmmmmmmm

Nuläge:
image51

1 Mia:

skriven

Visst är det skönt med en sån där spontandag när man plötsligt inte måste en massa??? Ha det gott med spa'et ;-)

2 mats:

skriven

Jomen det stämmer det där med möblerna!

3 Annso:

skriven

Hihi, hoppas att du fick den hemmaspa-kväll du ville ha! Lät härligt! Och inte alls med en extra dag utan planer, man önskar att det fanns flera sådana... Ha en skön kväll i badkarsplurret!

Kommentera här: